Ders İşleme Biçimleri ve Ölçme/Değerlendirme Bilgi Paylaşım Toplantıları Tamamlandı

Ders İşleme Biçimleri ve Ölçme/Değerlendirme Bilgi Paylaşım Toplantıları Tamamlandı
05.05.2015
1.154
A+
A-

2015 yılı mayıs-haziran aylarında, Üniversitemizin lisans programlarının SABİS-EBS sisteminde tanımlı ders sayfalarındaki bilgilerin güncellenmesi planlanmıştır. Bu güncelleme işlemleri öncesinde, Eğitim Fakültemizin Eğitim Programları ve Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Öğretim üyelerinden oluşturulan gruplar, tüm lisans birimlerimizde toplantılar yaparak öğretim elemanlarımız ile öğrenme çıktılarının yazılması ve ölçülmesi, derslerin etkili ve verimli bir biçimde işlenmesi ve çağdaş öğretim yöntem ve teknikleri konularında bilgi paylaşımı yapmışlardır. Sunumlar sırasında fakülte öğretim elemanları, deneyimlerini ve iyi ders örneklerini paylaşarak verimli bir bilgi alış-verişi yapılmıştır.

Bu eğitimlerin sonrasında Rektör Yardımcıları, Eğitim-Öğretim Programları Güncelleme Kurulu, Eğitim Fakültesi’nden ilgili öğretim elemanları, Eğitim-Öğretimden sorumlu Dekan/Müdür Yardımcıları, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas başkanlığında bir toplantı yaparak genel yaklaşım ve sonuçları değerlendirmişlerdir.

Bu çalışmalar sırasında, Sakarya Üniversitesi Öğretim Elemanlarının eğitim ve öğretimde kalite süreçleri ile ilgili duyarlılıklarının ve yayılımın arttığı memnunlukla gözlemlenmiştir.


1.154 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.