Yerel Basında Bugün (17.01.2013)

Yerel Basında Bugün (17.01.2013)
17.01.2013
517
A+
A-

17.01.2013 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sıkıntılarla başlaması beklenen e-reçete sorunsuz çalışıyor

“Eczacılar e-reçeteden memnun”

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’nın, 1 Ocak’tan itibaren başlatmayı planladığı ancak altyapıdaki eksikler nedeniyle 15 Ocak’a ertelenen elektronik reçete (e-reçete) uygulamasından Sakarya’da ki eczacılar çok memnun olduklarını dile getirdiler.

ADAPOSTASI

“Filmleri aratmadı”

Serdivan’da ‘dur’ ihtarına uymayan uyuşturucu tacirlerinin otomobile çarptığı 2 polis yararlanırken, kaçan zanlılardan biri polis tarafından vurularak yaralandı.

BİZİMSAKARYA

Adapazarı Tapu Müdürlüğü’ne polisten operasyon

“Rüşvete suçüstü”

Cumhuriyet Savcılığı yapılan bir ihbar üzerine Tapu Müdürlüğü’ne polis tarafından 6 aylık takibin sonunda operasyon yapıldı. Aralarında Tapu Müdürü’nün de olduğu 7 kişi ifadeleri alındıktan sonra Adliye’ye sevk edildi.

SAKARYAHALK

“Rüşvete suçüstü”

İl Emniyet Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğünde iş takipçileri üzerinden rüşvetle tapu işlemleri yapıldığı ihbarı üzerine bir operasyon gerçekleştirildi.

YENİGÜN

Arifiye İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı uygun gördü

“Seçim 18 Şubat’ta!”

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (SATSO) meslek komitesi ve meclis üyelerine yönelik seçimlerin, 18 Şubat Pazartesi günü yapılacağının kesinleşmesi üzerine hem kulisler, hem de heyecan arttı.

YENİHABER

Türk Metal ve Çelik-İş üye kapma yarışında

“Toyota kapışması”

Toyota’daki 3 bine yakın işçiyi üye olarak kaydetmek isteyen Türk-İş’e bağlı Türk Metal ve Hak-İş’e bağlı Çelik-İş arasında kıyasıya bir yarış başladı. Yarışın ardından yüksek aidat beklentisi de olduğu söyleniyor.

YENİSAKARYA

“Rüşvete suçüstü”

Adapazarı Tapu Müdürlüğü’nde rüşvet aldıkları gizli kamerayla görüntülenen müdür, müdür yardımcısı ve bir memur ile aracı 4 iş takipçisi gözaltına alındı.

17.01.2013 MA

 
517 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.