Yerel Basında Bugün (13 Ekim 2011)

Yerel Basında Bugün (13 Ekim 2011)
13.10.2011
533
A+
A-

13 Ekim 2011 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Kuzey Terminali esnafı Zeki Toçoğlu’na seslendi”

“Kuzey Terminali esnafı son alınan kararlar sonrasında Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na seslendi. Esnaf adına açıklama yapan İsmail Gacal; “Terminalimize sahip çıksınlar” dedi.

ADAPOSTASI

“ Karasu’da ölümlü kaza”

Mehmet Dilsizoğlu yönetimindeki otobobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Kurudere Beldesi Bıçıderesi mevkiinde şarampole yuvarlandı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Dilsizoğlu ile eşi Ayşe Dilsizoğlu kaldıkları hastanede hayatlarını kaybetti.

ANADOLU

“6 Bin ton oduna ne oldu?”

Kaynarca Oflak Dağı eteklerindeki Taşoluk Köyü’nde bazı köylüler İlçe Orman İşletme Şefi ile Köy Muhtarından 6 bin ton odunun hesabını sordular

BİZİM SAKARYA

1. derece deprem bölgesiyiz ve hasarlı binalarımız var ama..

“Kentsel dönüşüm planımız bile yok”

Hasarlı ve çok katlı binaların tehdidi sürüyor. Dörtyol Sanayi çarşısında uygulanmak istenen proje şehir merkezinde uygulamalı. Buna tek engel, Kentsel Dönüşüm Planımızın olmaması

SAKARYAHALK

Belediyeler boşalıyor”

Hükümet belediyelerin norm kadro fazlasını eritmek amacıyla torba yasanın içine aldığı “Mahalli İdarelerin İhtiyaç Fazlası İşçileri” hakkındaki genelge, bazı belediyeler tarafından uygulandı.

SAKARYA YENİGÜN

Afet anında işe yaramayacak ‘Afet Koordinasyon Merkezi’ hatasına düşmeyelim

“En ideal yer, eski adliye”

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi olarak düşünülen eski terminalin bulunduğu alan, bir deprem anında her açıdan yetersiz kalacaktır. Bu nedenle, AKOM için daha uygun olan eski adliye binasını öneriyoruz.

SAKARYA YENİHABER

Eleştirilere kızan Toçoğlu’na MHP’den ve İMO’dan tepki

“Başkan’a cevap”

MHP il Başkanı Orhan Ünver ve İMO Başkanı Hüsnü Gürpınar Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun eleştirilere karşı tahammüllü olması gerektiğini söyledi.

YENİ SAKARYA

“O Toleransta kritik gün”

Büyükşehir Belediyesi’nin cadde ve kaldırımlarda işgali önlemek amacıyla özellikle esnafı kapsayacak olan aldığı “Sıfır Tolerans” uygulaması bugün sıkıntılarla başlayacak.

 
533 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.