Yerel Basında Bugün (08.04.2012)

Yerel Basında Bugün (08.04.2012)
08.04.2012
405
A+
A-

08.04.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

TV programında tanışıp evlendiği kadından şikâyetçi oldu

“TV evliliği 10 gün süren 77’lik damada büyük şok”

Karasu’da yaşayan Halil İbrahim Fidan (77), bir televizyon kanalındaki izdivaç programı sayesinde tanışıp evlendiği kadının kendisini dolandırdığını belirterek polise başvurdu.

ADAPOSTASI

Çaycuma’da 15 kişinin kaybolduğu köprü faciası Ferizli Köprüsü’nü akıllara getirdi

“Ferizli’ye dikkat!”

Çaycuma Filyos Deresi üzerindeki köprünün çökmesi ve 15 kişinin sulara kapılarak kaybolması, sık sık toprak kayması yaşayan Ferizli Köprüsü’nü hatırlattı.

ANADOLU

“Yapboz kavşağı”

Büyükşehir Belediyesi daha önce defalarca düzenlemesini yaptığı Adnan Menderes Caddesi üzerinde buluna n tünel geçişli kavşağının üzerine kavşak yaparak vatandaşın parasını yapboz işlere harcamaya devam ediyor.

BİZİMSAKARYA

“Yardım çığlığı”

350’ye yakın nüfustan oluşan ve 80 hanenin yaşam mücadelesi verdiği Alancuma Prefabrikleri’nin kaldırılması için düğmeye basıldı. Erenler Belediyesi tahliye için 10 günlük süre verdi.

SAKARYAHALK

“Yerel seçimler öne alınıyor”

AK Partinin Cumhurbaşkanlığı ve Belediye Başkanlığı seçimleriyle ilgili takvimi belli oldu. Normal koşullarda aynı yıl yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Belediye Başkanlığı seçimleri için sandık kurulmayacak. 2014 yılında yapılacak yerel seçimler 6 ay öne çekilecek.

YENİGÜN

Olası bir deprem anında kimse ne yapacağını, nereye gideceğini bilmiyor

“Yılların ihmali!”

Hükümet tüm illerde acil eylem planları için düğmeye basıp, yasa çıkarmaya hazırlanırken Sakarya’da hala bir afet merkezi kurulamadı.

YENİHABER

AKP Milletvekili Yavuz: Kota gündeme getiriliyor ancak başka sorunlar da var

“Yavuz’dan Şeker’e gönderme”

Milletvekili Ali İhsan Yavuz, banka borcu nedeniyle satılması gündemde olan Şeker Fabrikası’nın yönetimine gönderme de bulundu: ‘Kotayı 3 yılda dolduramadılar. Fabrikaya 70 milyon TL ceza kesildi.”

YENİSAKARYA

“MHP’de sancı”

MHP’de dün sıcak saatler yaşandı. İl Başkanlığına aday olan Mehmet Erdoğan Karasu’da kendisini destekleyen ilçe başkanlarıyla buluşmak için çağrı yaptı. İl Başkanı Orhan Ünver ise toplantıyı engellemek için ilçe başkanlarını markaja aldı.

 
405 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.