SAÜ Öğrencilerinden Suriye’ye İki Tır Yardım

12.04.2014

Sakarya Üniversitesi Öğrencileri Suriye Dayanışma Platformu’nun düzenlediği “1 Lira 1 Ekmek” yardım kampanyası kapsamında toplanan 2 tır dolusu yardımı dualar eşliğinde üniversite kapısından uğurlandı.

SAÜ öğrencilerinin oluşturduğu platformun 3 haftadır topladığı yardımlar sonucu sağlanan 50 ton un Suriye’ye yola çıktı. Platform başkanı Murat Demirci, kampanya için kendilerine destek olan başta Rektör Prof.Dr. Muzaffer Elmas olmak üzere tüm akademisyen ve üniversite personeline, öğrenci ve öğrenci topluluklarına, belediyelere, sendikalara teşekkürlerini sundu. Yardım tırları 2 gün içerisinde Suriye’ye ulaşmış olacak.

12/04/2014 – EH