Sahur Programına Konuk Oldular

14.07.2015

SAÜ İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Ahmet Bostancı ve Doç. Dr. Hayati Yılmaz, A Haber Kanalında yayınlanan Sahur Vakti programına konuk oldular.

Hikmet Özdemir tarafından sunulan ve Ramazan ayı boyunca her gece 02-04 saatleri arasında yayınlanan programın 10 Temmuz’daki bölümüne katılan Prof. Dr. Ahmet Bostancı, İslam’da zamanın önemi ve müslümanın hayatında zaman tanziminin yeri konusundaki soruları cevaplandırdı. Programın bir diğer konuğu olan Doç. Dr. Hayati Yılmaz ise program sunucusunun soruları çerçevesinde Sünnetin İslam’daki Yeri konusunu ele aldı.

Programın bant kaydına şu linkten ulaşılabilir:

Aynı programın 6 Temmuz’daki bölümüne de İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Soner Duman katılmıştı.