Rektör Elmas Amerika’ya gitti

24.03.2015

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, yükseköğretimde kalite ve akreditasyon ile ilgili toplantılara katılmak üzere Amerika Birleşik Devletleri’ne gitti.

Prof. Dr. Muzaffer Elmas, yükseköğretimde kalite ve akreditasyon çalışmaları kapsamında ilgili birimlerle bilgi paylaşımı toplantısında bulunmak üzere ABD’nin Harvard Üniversitesi ile Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nü (MIT) ziyaret edecek. Prof. Dr. Elmas, bu ziyaretlerin ardından ise Orta Amerika’da bulunan üniversiteleri akredite eden HLC (Higher Learning Commision) tarafından Chicago’da düzenlenen ve Sakarya Üniversitesi’nin de her yıl yer aldığı Yükseköğretimde Kalite Konferansı’na katılacak Elmas 1 Nisan’da Sakarya’ya dönecek.

24/03/2015 – ST