İş Fikri Olana Sakarya Teknokent’ten Ofis İmkanı!

İş Fikri Olana Sakarya Teknokent’ten Ofis İmkanı!
20.12.2013
945
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Teknokent ADAPTTO Teknoloji Transfer Ofisi, iş fikri olan Sakarya Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz ofis desteği veriyor.

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, teknolojik tabanlı inovatif iş fikri olan lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile üniversitelerden son 3 yıl içerisinde mezun olmuş girişimci adaylarına, fikirlerini gerçekleştirebilmeleri için Teknokent Kuluçka Merkezi’nde ön kuluçka programı başlatıldı.

‘Girişimcilik Atölyesi’ programı kapsamında, iş fikri beğenilen girişimcilere ücretsiz ofis ve bir çok destek olanağı sunulacak. Atölye süreci hakkında ayrıntılı bilgi almak için www.girisimatolyesi.net adresine tıklayınız.

Atölye süreci hakkında detaylı bilgi vermek ve girişimci adaylarının sorularını cevaplamak için 25 Aralık 2013 tarihinde bir “Bilgilendirme ve Tanıtım Günü” düzenlenecek. Teknokent Rosem Kuluçka Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan etkinliğe kayıt olmak için http://www.girisimatolyesi.net/?page_id=209 adresine tıklayınız.

20/12/2013 – YC


945 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.