Hukuki, İdari ve Politik Boyutlarıyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi

31.03.2017

Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından “Hukuki, İdari ve Politik Boyutlarıyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” başlıklı bir panel düzenlenecek.

SAÜ Hukuk Fakültesi Sabahattin Zaim Konferans Salonunda yapılacak panel, 5 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’de başlayacak.

Panele konuşmacı olarak Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tahsin Fendoğlu, Uludağ Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. M. Zahid Sobacı ile İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Edip Asaf Bekaroğlu katılacak.

31-03-2017 / ST