Fotodinamik Kanser Tedavisi Konferansı

Fotodinamik Kanser Tedavisi Konferansı
12.08.2015
612
A+
A-

Teksas Üniversitesi Arlington Fizik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Wei Chen, akademik çalışmaları ve projeleri hakkında Sakarya Teknokent Adaptto Teknoloji Transfer Ofisi’nde bir konferans verdi.

Teksas Üniversitesi Arlington Fizik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Uygulamalı Nanoteknoloji Tabanlı İleri Güvenlik Uygulamaları (SAVANT) Direktörü Prof. Dr. Wei Chen, 'Kendini Aydınlatmalı Parçacıklı Fotodinamik Kanser Tedavisi' konulu bir konferans verdi. Sakarya Teknokent Adaptto Teknoloji Transfer Ofisi Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa, SAÜ Teknokent’te faaliyet gösteren firma yetkilileri katıldı.

Ulusal güvenlik için radyasyon algılama konusunda araştırmaları bulunan Prof. Dr. Chen, Teksas Üniversitesi Arlington’da Ulusal Güvenlik Araştırma Merkezi’ni kurmuştur. Mühendislik bilimleri fakültesinden 22 akademisyenin aktif olarak çalıştığı merkezde, Chen, bu merkezde nanoparçaçıklar ve özellikle nükleer tehdit algılama ve koruma, nükleer adli, kişisel kimliklendirme ve güvenlik iyileştirmesi, biyolojik tehditlere karşı koruma ve algılama konularındaki çalışmalarını sürdürüyor.

12.08.2015 – YC
612 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.