Bankada Kampüs

Bankada Kampüs
24.04.2015
887
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Maliye Topluluğu tarafından “Kuveyt Türk'le Üniversitede Bankacılık Eğitimi” başlıklı bir seminer düzenlendi.

Kuveyt Türk İnsan Kaynakları ve Eğitim Grup Müdürü Semih Sel, SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen seminerde, öğrencileri Kuveyt Türk tarafından uygulanan “Bankada Kampüs” programı hakkında bilgilendirdi. Bankada Kampüs programını bir sosyal sorumluluk projesi olarak gördüklerini ifade eden Sel, özellikle İşletme, İktisat ve Maliye bölümlerinde okuyan öğrencilerin mezun olduklarında rotalarını belirleyebilmelerine yardımcı olmak amacıyla 2011 yılında projeye başladıklarını anlattı.

Amaçlarının üçüncü veya son sınıfta öğrencilere bankacılık alanında bilgi ve tecrübe kazandırmak olduğunu söyleyen Sel, şöyle devam etti: “Bankacılığı öğreten çeşitli programlarla, bankacılık, satış becerileri, faizsiz bankacılık gibi konularda destek veren çeşitli eğitim programlarıyla da sizi destekliyoruz. İkna kabiliyeti, takım çalışması, analitik zekâ gibi özelliklere sahip, okuldaki derslerinde başarılı, haftada 1-2 gün, yaz tatillerinde de 3-4 gün çalışabilecek arkadaşlar arıyoruz. Bu eğitim sürecinin sonunda, bölümünden mezun olacak arkadaşları bankada kampüs programından mezun ediyoruz ve mezun olduklarında da Kuveyt Türk’te istihdamda öncelik veriyoruz.”

24/04/2015 – ST
887 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.