Yerel Basında Bugün (24.11.2012)

Yerel Basında Bugün (24.11.2012)
24.11.2012
439
A+
A-

24.11.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Rekor için alışveriş merkezinde bir araya gelen Sakaryalı 1500 öğrenci, 32. Dünya Çocuk Rekorunu kırarak, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi

“Mektupla dünya rekoru”

ADA AVM’de bir araya gelen Sakaryalı öğrenciler; öğretmenleri için yazdıkları mektup, şiir ve çizdikleri resimlerle, öğretmenler gününü kutlayarak; ‘Dünya Çocuk Rekoru‘ nu kırdı.

ADAPOSTASI

“Otomotivin Üssü Sakarya”

SATSO tarafından düzenlenen Otomotiv Sektörü Bölgesel İnovasyon Stratejileri Raporlanmasını Programına katılan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, ‘Sakarya otomotiv şehri olmalıdır. Sakarya bunu hak ediyor’ dedi.

BİZİMSAKARYA

TOBB, Toyota, Otokar, Sanko, Good Year ve Eurotem, ‘Otomotiv şehri Sakarya’ dedi ama;

“İş dünyası nerede”

SATSO’nun girişimcileri yerli otomobil fabrikasının ilimizde kurulması için düzenlenen çalıştayların lansman programına Sakarya iş dünyası duyarsız kaldı. Üst düzey katılımın olduğu toplantıya boş sandalyeler damga vurdu.

SAKARYAHALK

Uyuşturucu baskınında yakalanan sokak satıcısı utanmadan ‘Durmak yok, özgürlük istiyoruz, adalet istiyoruz. Sakarya geriden gelme özgürlük istiyoruz’ diye bağırdı

“Utanmazlar”

Polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı operasyonlar kapsamında, İstanbul ve Kocaeli’den getirdikleri uyuşturucu ve uyarıcı hapları Sakarya’da sattıkları iddiasıyla 8 kişi gözaltına alındı. Sağlık kontrolü için sağlık merkezine sevk edilen şüphelilerden biri karşısında gazetecileri görünce, ‘Durmak yok, özgürlük istiyoruz, adalet istiyoruz. Sakarya geriden gelme’ diye bağırdı.

YENİGÜN

TÜVASAŞ’ın yeni Genel Müdürü Erol İnal YENİGÜN’e konuştu

“Çok daha iyi olacağız”

TÜVASAŞ Genel Müdürlüğü görevine bir ay önce atanan 41.5 yıllık demiryolcu Erol İnal, ‘Kimse merak etmesin. TÜVASAŞ, çalışanları ile burada büyüyerek çok daha iyi üretim yapar hale gelecek’ dedi.

YENİHABER

Merakla beklenen 30 yıllık kiralama ihalesi Tarım Bakanlığında yapıldı

“TİGEM komşunun”

Karasu’daki TİGEM 30 yıllığına kiralanması ihalesini, meyve ithalat ve ihracatıyla sektörde lider konumda bulunan Kocaeli merkezli Çekok Grup firması kazandı.

YENİSAKARYA

Şiddeti Önleme Merkezi için sıcak gelişme

“Müjde 2’nci pakette!”

Ak Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Şiddeti Önleme ve izleme Merkezi Projesi’nde, Sakarya’nın da pilot iller arasına alınmasına ilişkin olumlu gelişmeler olduğunu söyledi.

24.11.2012 EK

 
439 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.