Elinin Çamuruyla… Seramik Sergisi;

23.02.2024

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Seramik ve Cam Anasanat Dalı, Yüksek Lisans öğrencisi Gülşen Mutlu’nun ‘Elinin Çamuruyla’ isimli kişisel seramik sergisi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisinde açıldı.

Sergide, giyilebilir seramik olarak tanımlanan alanda üretilen kadın kıyafetleri, kadınların yaşadıkları sorunlara evrensel perspektifle eleştirel bir bakış açısı kazandırıyor. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Tahsin Turğay’ın açılışını yaptığı sergide Dekan Yardımcıları Doç. M. Hülya Doğru, Doç. Dicle Öney, Seramik Cam Bölüm Başkanı Prof. Buket Acartürk, Fakülte öğretim üyeleri ve öğrencilerinin ilgisiyle karşılandı.

Sergi 19 Şubat-1 Mart 2024 tarihleri arasında, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisi’nde izlenebilir.