SAÜ’de Medya Atölyesi

SAÜ’de Medya Atölyesi
05.09.2014
709
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Kadın Araştırmaları ve Uygulama Merkezi (SAÜKAM) ve İletişim Fakültesi işbirliği ile gerçekleştirilen medya atölyesi çalışmalarının ilk bölümü tamamlandı.

Sakarya Valiliği ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından desteklenen bu proje kapsamında SAÜ İletişim Fakültesi’nden seçilen 15 öğrenciye hafta boyunca senaryo, görüntü düzenleme, video montaj ve kamera kullanımı eğitimi verildi.

SAÜKAM Müdürü ve proje koordinatörü Prof. Dr. Nurgül Keser, geleceğin medya profesyonelleri ile bu projeye imza attığı için memnuniyetlerini dile getir. Kadının her alanda özellikle de medyada yer alan imajının toplum üzerinde olumlu algıya dönüştürülmesi için bu tip projelerin sayıca daha fazla olması gerektiğini ifade eden Keser, projenin ikinci haftasında öğrencilerin çalışma gruplarına ayrılacağını ve uygulamalar yapılacağını söyledi. Proje içerisinde, toplumda kadın sorunlarıyla ilgili konuların ele alındığı kısa film çalışmalarının sorunun önemine dikkat çekeceğini vurguladı.

05/09/2014 – EH
709 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.