Sakarya Üniversitesi’nden Şehitlere Vefa

27.07.2016

Sakarya Üniversitesi, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında şehit olan vatandaşlarımız yakınlarına ücretsiz barınma ve burs imkanı sağlayacak.

Sakarya Üniversitesi, ülkemiz demokrasisine ve milli iradeye yönelik yapılan alçakça darbe girişimi esnasında, demokrasimizi korumak için gözünü kırpmadan şehit olan sivil, asker ve polislerin yakınlarına sahip çıkıyor.

Sakarya Üniversitesi, şehit olan vatandaşlarımızın yakınlarına öğrenim hayatı boyunca ücretsiz barınma ve burs imkanı sağlayacak. Diğer taraftan Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü, Esentepe Kampüsü içerisinde bir mekana ‘15 Temmuz Demokrasi’ adının verilmesini kararlaştırdı.

27.07.2016 – YC