Yükseköğretimde Kalite Konuşulacak

Yükseköğretimde Kalite Konuşulacak
10.03.2018
806
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından “Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Kalite Süreçleri ve Akreditasyon Çalıştayı” düzenlenecek.

Sakarya Best Western Premier Otel’de, 12 Mart 2018 Pazartesi günü düzenlenecek çalıştay, saat 10’da başlayacak.

Çalıştayda, dünyada akreditasyon alanındaki gelişmeler, Türkiye’de yükseköğretimde akreditasyon süreçleri, kalite kültürünün yaygınlaştırılması ve özellikle siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, işletme ve iktisat fakülteleri tarafından yürütülen programların akreditasyonu konuları ele alınacak.

Çalıştayın açılış konuşmasını aynı zamanda çalıştayın koordinasyonunu gerçekleştirecek olan Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Al yapacak.

Çalıştayda Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı ve SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas “Yükseköğretimde Kalite Kurulunun İşlevleri” başlıklı bir sunum yapacak. SAÜDEK Korodinatörü Yrd. Doç. Dr. Tuba Canvar Kahveci, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Filiz Ertuğrul Yamaç, EGPA-IIAS temsilcisi Bardhyl Dobra da bilgi ve deneyimlerini paylaşacakları konuşmaları ile çalıştaya katkıda bulunacaklar.

10/03/2018-HAY

 
806 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.