Yerel Basında Bugün (7 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (7 Nisan 2018)
07.04.2018
710
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ZAFER ALTUĞ’UN

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda 87 meclis üyesinin 86’sının oy kullandığı seçimde Akgün Altuğ’un sarı listesi 50 oy olarak seçimden zaferle çıktı. Beyaz liste ile seçime giren Mahmut Kösemusul ise 36 oy aldı.

 

ADA POSTASI

SATSO’DA AKGÜN ZAMANI

Spor, siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerinden Akgün Altuğ, SATSO seçimlerinde SATSO eski başkanı Mahmut Kösemusul’un listesi karşısında 36 oya karşı 50 oyla kazanarak SATSO’nun yeni patronu oldu.

 

BİZİM SAKARYA 

SATSO’DA 2’NCİ ALTUĞ DÖNEMİ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, Başkan Mahmut Kösemusul’a 50-36 üstünlük sağlayan Akgün Altuğ seçildi.

 

SAKARYA HALK

ZAFER ALTUĞ’UN

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na bir kez daha Akgün Altuğ seçildi. Dün yapılan oylama sonrasında sandıktan çıkan Altuğ, seçim sonrasında ekibiyle birlikte tebrikleri kabul etti.

 

SAKARYA YENİ HABER

İKİNCİ ALTUĞ DÖNEMİ

SATSO’da dün yapılan seçimlerini 50 oyla Akgün Altuğ kazandı. Rakibi Kösemusul ise 34 oyda kaldı. Seçimin ardından konuşan Başkan Altuğ, ‘Kırgınlıkları, küskünlükleri unuttuk. Allah bize hayırlı görevler yapmayı nasip etsin’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

ALTUĞ FARKLA KAZANDI!

SATSO’ da dün yapılan Yönetim kurulu Başkanlığı seçimini A. Akgün Altuğ Mahmut Kösemusul’a 14 oy fark atarak 50 oyla kazanırken, Kösemusul ise 36 oy alabildi.

 

YENİ SAKARYA 

SATSO’DA BAŞKAN AKGÜN ALTUĞ

SATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı için iki adaylı listeden çıkan A. Akgün Altuğ, toplam 86 meclis üyesinin 50’sinin oyunu alarak başkan seçildi.
710 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.