Yerel Basında Bugün (4 Mart 2018)

Yerel Basında Bugün (4 Mart 2018)
04.03.2018
747
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

KURTULUŞ İÇİN 20 DAKİKA!

Lösemi hastalığına yakalanan İlyas’ın kurtuluşu için uygun ilik aradıklarını ifade eden Nihat İpar, ’Kardeşimin kurtulması için herkesin 20 dakikasını ayırıp Kızılay’a kan vermesi lazım’ dedi.

ADA POSTASI

SAKARYA’NIN ŞANSI YÜKSEK

Gazetemizi ziyaret eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, yerli otomobil üretimi için Sakarya’nın şansının yüksek olduğunu söyledi.

BİZİM SAKARYA 

İYİ PARTİDE SEÇİM GÜNÜ

İyi Parti Sakarya İl Teşkilatının 1’inci Olağan Genel Kurulu Atatürk Spor Salonu’nda yapılıyor. Kurucu Başkan Dr. Hüsamettin Atasever ile Yönetim Kurulu Üyesi Av. Serdip Dokumacı başkanlık için yarışacak.

SAKARYA HALK

BAKIM MERKEZİ YARA ALDI.

Sadece Sakarya değil şehir dışından gelen hastaların da şifa kaynağı olarak gördüğü Yara Bakım Merkezi’nde görev alan ve çalışkanlığı ile hastaların büyük sevgisini kazanan bir doktor görevden alındı. Konuya büyük tepki gösteren hastalar ‘Doktorumuzu geri istiyoruz’ şeklinde konuştu.

SAKARYA YENİ HABER

GELECEĞİN ŞEHRİ SAKARYA OLACAK

AKP Yerel Yönetimler Toplantısı’nda konuşan Başkan Toçoğlu, ‘Sakarya’yı avantajları nedeniyle geleceğin şehri olarak görüyoruz. Şehrin doğal yapısını koruma noktasında hassasiyet gösteriyoruz’ dedi.

SAKARYA YENİGÜN

ÖĞRENMEYEN KALMAYACAK!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın yurt genelinde başlattığı ‘Okuma-Yazma Seferberliği’ ilimizde büyük ilgi görüyor. Yarın başlayacak kurslara şu ana kadar, 5 bini aşkın kişi okuryazar olmak için başvuruda bulundu.

YENİ SAKARYA

İMARDA TAVİZ YOK

Başkan Toçoğlu, ‘Yüksek katlı binalar, gökdelenler,  AVM’ ler, renk cümbüşü yapılar… Ancak gelişmişliğin göstergesi yüksek katı binalar olamaz. Tüm baskılara rağmen çok katlıya karşı çıktık. Yatay mimariden taviz vermedik’ dedi.
747 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.