Yerel Basında Bugün (4 Aralık 2017)

Yerel Basında Bugün (4 Aralık 2017)
04.12.2017
664
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

BU İŞİN ŞAKASI YOK !

İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, 112 yapılan asılsız ihbarlar konusunda vatandaşları uyardı.112 ekiplerinin hayat kurtarmak için zamanla yarıştığını hatırlatan Öğütlü, “Bu işin şakası olmaz” dedi.

ADAPOSTASI

YENİ PROJELER ÜRETECEĞİZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’ya belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Başkan  Toçoğlu, “8 yılda Sakarya’ya 2 milyar 150 milyonluk yatırım yaptık. İnşallah Sakarya için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz ” dedi.

 

SAKARYA HALK

MERKEZİMİZ MİLLET

AK Parti’nin kurumsal, ilkeli, muhafazakar, demokrat, örf ve adetlerine bağlı olduğunun altını çizen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “Ancak statükocu bir parti asla değiliz. Biz yerli ve milli bir partiyiz. Omurgamız var. Bizim omurgamız teşkilatlarımızdır. Bizim merkezimizde millet var” dedi.

 

 YENİHABER

2019 İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyareti sırasında, ” Hem çalışacağız hem daha fazla üreteceğiz. 2019’a en iyi şekilde hazırlanacağız”şeklinde konuştu.

 

YENİGÜN

STATÜKOCU DEĞİLİZ

AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı’nın 4. Olağan Kongresi’ne katılan Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “Biz kimliği olan muhafazakar ve demokrat bir partiyiz, statükocu değiliz. Teşkilatlarımız da bizim partimizin omurgasıdır” dedi.

 

BİZİM SAKARYA

TAŞERONDA SONA DOĞRU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, “Taşeron konusunda çok az zaman kaldı, Maliye Bakanlığıyla çok samimi bir çalışma yapıldı, içimize sindi” dedi.

YENİ SAKARYA

YERLİ VE MİLLİ BİR PARTİYİZ

AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı’nın 4. Olağan Kongresinde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ,”Kurumsalız, ilkeliyiz. İnsan merkezliyiz. Biz yerli ve milli bir partiyiz” dedi.

 
664 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.