Yerel Basında Bugün (3 Aralık 2017)

Yerel Basında Bugün (3 Aralık 2017)
03.12.2017
634
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

KENETLENMELİYİZ

AK Parti Hendek İlçe Kongresi yoğun bir katılımla gerçekleşti. Ali Kemal Sofu, üçüncü dönem adayı olarak girdiği seçimde yeniden İlçe Başkanı seçildi.

 

ADAPOSTASI

CHP’YE SERT SÖZLER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan Hendek kongresinde CHP’ye yüklendi. Kan “Türkiye aleyhine kampanyanın buradaki taşeronları ellerinde sahte evraklarla ne olduğunu bilmediğimiz uydurma kağıtlarla Türkiye gündemini oluşturmaya çalışıyor” dedi.

 

SAKARYA HALK

UYDURMA BELGELERLE GÜNDEM OLUŞTURUYORLAR

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı’nın 6. Olağan Kongresi dün gerçekleştirildi. Kongrede konuşulan Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, ” Ellerindeki sahte ve uydurma evraklarla, ne olduğunu, nereden ve ne şekilde aldıklarını bilmediğimiz kağıtlarla Türkiye gündemini oluşturmaya çalışıyor”dedi.

 

 YENİHABER

2019 SEÇİMLERİNDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

Hendek Kongresinde konuşan Başkan Kılıç, “Şimdi önümüzde 2019’da önemli bir seçim var.  Teşkilat olarak bu sorumluluğa göre hareket edeceğiz. Sonuna kadar mücadele ederek seçimlerden zaferle çıkacağız” dedi.

 

YENİGÜN

CAMİLERDE ŞEFFAF KUTU KRİZİ

Türkiye’de  eşi benzeri bulunmayan bir uygulama Sakarya’da hayata geçirilince, cami dernekleri zor duruma düştü. Valilik genelgesi gereği ilimiz camilerinde yardımların imam eşliğinde kilitli şeffaf kutuyla toplanması kararı tepkilere neden oldu.

 

BİZİM SAKARYA

ENGELLİLERE BİR GÜN

365 günün sadece bir günü, 3 Aralık’tan 3 Aralık’a hatırlanan engelliler dün ve bugün düzenlenen, düzenlenecek olan bazı etkinliklere katılarak, bir günlüğüne de olsa engelli olduğunu unutmaya çalışıyor.

YENİ SAKARYA

TANKLARA DUR DİYEN MİLLETİZ

AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresi’ne katılan Genel Başkan Yardımcısı Kavakçı, ” Artık güçlü Türkiye var. 15 Temmuz’da gördük. Biz tanklara dur diyen milletiz” dedi.

 

 
634 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.