Yerel Basında Bugün ( 23 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün ( 23 Şubat 2018)
23.02.2018
626
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

SEDAŞ’A İSYAN

Serdivan Yazlık Mevkiinde, SEDAŞ’ ın altyapı çalışmaları esnasında 24 dairelik bir sitede yüksek voltajdan bütün elektrikli eşyalar yandı. 10 aydır oturulan sitede iskanın alınalı 2 ay olurken enerjinin nasıl açıldığı merak konusu.

 

ADA POSTASI

VATANDAŞ ODAKLI PROJE

İç İşleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Açık Kapı Milletin Kapısı’ projesi bilgilendirme toplantısı, Vali İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

 

BİZİM SAKARYA 

ARDI ARKASI KESİLMİYOR!

Karasu’da 5 çocuk babası S.A.(65), evinde kalan, yüzde 70 bedensel engelli baldızı E.G.’ye (63) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

 

SAKARYA HALK

REKLAM SENDROMU

Sakarya Zirve Özel Sporcular Spor Kulübü’nden down sendromlu milli yüzücümüz Fatma Çağla Demir, Antalya’ da katıldığı şampiyonada 7 dalda 7 altın madalya kazandı. Başarısıyla Sakarya’nın gururu olan milli sporcumuzun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ziyaretinde tam bir reklam rezaleti yaşandı.

 

SAKARYA YENİ HABER

SAÜ’LÜ TARİHÇİ GÜNDEMDE

Kütahya’da düzenlenen konferansta konuşan SAÜ Öğretim Üyesi Ebubekir Sofuoğlu, Sultan II. Abdulhamid için ‘Google’ı kullanan, ilk icat eden kişi’ ifadelerini kullandı.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘AKTÖR OLACAĞIZ’

Bülbül, Ak Parti ile yapılacak ittifak sürecinin henüz sadece yasalaşma kısmının tamamlandığını belirterek, asıl ittifak görüşmelerinin bundan sonra başlayacağını ve aktör olacaklarını belirtti.

 

YENİ SAKARYA  

HALKI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN

Vali Balkanlıoğlu, ‘Açık kapı Milletin Kapısı’ uygulamasının ‘Halkı yaşat ki, devlet yaşasın’ kültürünün en güzel örneklerinden biri olduğunu söyledi.
626 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.