Yerel Basında Bugün (22 Eylül 2017)

22.09.2017
593
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ÖVGÜLER ERENLER’E

Bakanlar, başarılı proje için Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü tebrik etti. Başkan Öztürk ise, “Bizim için insan hayatı her şeyden önemli. Bugün haklı bir gurur yaşadık” dedi.

 

ADA POSTASI

DÖNÜŞÜM ALANLARINI BELİRLEYİN

Özhaseki, “Gelecek seneye kadar hazırlığınızı yapın, dönüşüm yapılacak alanları bir an önce belirleyin. Yerli malzeme kullanan belediyeler erken kredi kullanabilecek “ dedi.

 

BİZİM SAKARYA

BAKAN UYARDI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “Depremden ders alarak önüne bakan şehirlerin başında Sakarya geliyor. Uygulanan kat sınırlamasından taviz vermeyin” dedi.

 

SAKARYAHALK

DÖNÜŞÜM PROJELERİNE DESTEK VERECEĞİZ

Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Tapu Dağıtım Töreni yapıldı. Törende yaptığı konuşmada projeyi çok beğendiğine vurgu yapan Bakan Özhaseki “Depreme dayanıklı yapıları çoğaltmak adına dönüşüm projelerine her zaman destek olacağız” dedi.

 

SAKARYA YENİHABER

DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI

Erenler Belediyesi’nin tapu dağıtım törenine katılan Bakan Özhaseki, belediye başkanlarına dönüşüm çağrısında bulundu. Özhaseki, “Bu sene içinde dönüşüm yapacak yerlerinizi belirleyin” dedi.

 

YENİ SAKARYA

ÖRNEK ŞEHİR

Bir dizi ziyaret için dün ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “Depremlerden ders alarak önene bakan şehirlerin başında Sakarya geliyor. Buradaki gibi güzel bir ortam Türkiye’nin hiçbir şehrinde yok” dedi.
593 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.