Yerel Basında Bugün (19 Eylül 2011)

Yerel Basında Bugün (19 Eylül 2011)
19.09.2011
655
A+
A-

19 Eylül 2011 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Eski karısını ve beraber yaşadığı iddia edilen kişinin babasını öldürdü.

“Çifte vahşet!”

Cezaevinden çıkan zanlı, boşandığı eski eşini ardından beraber yaşdığı ileri sürülen kişinin babasını öldürdü. Vurulan Recep K. Son nefesinde “Beni vuranı tanımıyorum, oğlumun kurbanı oldum” dedi.

ADA POSTASI
“Eski koca cinneti”

Üç ay önce cezaevinden çıkan Ersoy D., ayrıldığı eski eşi İpek Akkoyun ve birlikte yaşadığını öne sürdüğü şahsın babasını tabancayla vurarak öldürdü. Cinayetlerin ardından kaçan katil zanlısı, polis tarafından her yerde aranıyor.

ANADOLU

“Sakarya’da 180 bin öğrenciye ders zili çalıyor”

Sakarya’da okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretimde yaklaşık 180 bin öğrenci dersbaşı yapacak. Ana sınıfları ve İlköğretim birinci sınıf öğrencileri “uyum eğitimi” kapsamında bir hafta önce okula başlamışlardı.

BİZİM SAKARYA

“Mavi Dil ne oldu Engin bey”

Ağustos ayının ilk günlerinde getirdiğimiz hayvanlardaki mavi dil hastalığıyla ilgili açıklama yapan CHP Milletvekili Özkoç, “Geniş araştırma yapıyoruz. Sonuçları kamuoyuyla paylaşacağız”  demişti. Aradan 45 gün geçti ama kamuoyu hala aydınlatılmadı.

 

SAKARYA HALK

Eski eşiyle yeniden evlenmek isteyen koca kurşun yağdırdı.

“Eski eş vahşeti”

Üç ay önce cezaevinden çıkan Ersoy Dilsiz (37), önce Camili’deki eski eşini, ardından da Yazlık Kavşağında Polis engelini aşarak Şeker Mahallesi’ndeki eşinin ilişkisi olduğunu öğrendiği şahsın babasını öldürdü. Filmleri aratmayan kovalamaca da 2 kişiyi hunharca öldüren zanlıyı yakalamak için polis geniş çaplı arama başlattı.

 

YENİGÜN

Camili ve Şeker Mahallesi’nde iki kişiyi öldürüp, firar etti.

“Eski eş dehşeti!”

Adapazarı’nda cezaevinden çıktıktan sonra, ayrıldığı eşiyle yeniden beraber olmak isteyen Ersoy D., karısının başka bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrenince, gece yarısı ölüm saçtı. 45 dakikada iki kişiyi öldüren Ersoy D. Kayıplara karıştı.

YENİHABER

Ferizli’nin Nal Köyü iyi de, Kaynarca’nın Yeşilovası ne olacak?

“Susuz köyü unutmayın”

Kalkınması için özel projeler üretilen Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri İsen’in köyü Nal köyün hemen yanındaki Yeşilova köyü, aylardır susuzluktan kırılıyor. Verilen sözler ise bir türlü tutulmuyor.

YENİ SAKARYA

“Cinayet pazarı”

Adapazarı2nda cezaevinden bir süre önce tahliye olan kişi, önce boşandığı eşini öldürdü. Zanlı daha sonra eşinin birlikte yaşadığını öne sürdüğü kişinin babasını da tabancayla vurarak öldürdü.

 

19/029/2011 – Adil Bical
655 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.