Yerel Basında Bugün (18.11.2012)

Yerel Basında Bugün (18.11.2012)
18.11.2012
1.096
A+
A-

18.11.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Şehir Nehirle Buluşuyor”

Sakarya Nehri rekreasyon projesi hakkında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Büyükşehir Belediyesi olarak yürüttüğümüz her çalışmayı, milletimizin ihtiyacını ve şehrin geleceğini göz önünde bulundurarak hazırlıyoruz. Sakarya Nehri çalışmasının 1. Etabını 2013 yılında tamamlayacağız. Bu vesileyle şehrimiz nehirle buluşacak’ diye konuştu.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya’nın 7 milletvekilinin içinde en yüksek performans, CHP Milletvekili Engin Özkoç’un

“Özkoç, En Çok Çalışan Vekil”

ADAPOSTASI

“Ulaşımda Kalite Artıyor”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir bürokratlarının hafta içerisinde Avrupa’da bir takım incelemelerde bulunacaklarını ve izleyecekleri yol haritası ile ulaşımda kalitenin artacağı müjdesini verdi.

BİZİMSAKARYA

Vali Büyük’ün, son zamanlarda artan asayiş olaylarıyla ilgili yorumu;

“Ekonomik Gerginlik”

Vali Büyük, artış gösteren asayiş olaylarının ana nedeninin ekonomik gerginlik olduğunu ifade ederek, herkesin daha duyarlı olması gerektiğini söyledi.

SAKARYAHALK

Vali Mustafa Büyük, son zamanlarda yaşanan cinayetler için konuştu

“Asıl Sıkıntı Ruhsatsız Silah”

Vali Mustafa Büyük, ilimizde işlenen cinayetlerin toplumu olduğu kadar kendilerini de sarstığını ve üzdüğünü söyledi. Büyük, yaşanan cinayetlerinin asıl sıkıntısının ruhsatsız silah satılmasından kaynakladığını ifade etti.

YENİGÜN

Vali Büyük, gazetemize Arap yatırımcıların ilimize gösterdiği ilgiyi değerlendirdi

“Arapların Yeni Gözdesiyiz”

Yabacılara mülk satışına ilişkin düzenlemenin 3 Mayıs’ta yasallaşmasının ardından Araplar, Sakarya’yı tercih etmeye başladı. Özelikle yatırım yapmak isteyen Arapların gözdesi ise Sapanca ve Akyazı. Turizm amaçlı yatırım yapmak isteyen Arap yatırımcılara hazine arazisi tahsis ediliyor.

YENİHABER

“CHP’ye Üye Şoku”

İl Seçim Kurulu, CHP’ye yazı göndererek, AKP’ye kayıt yaptıran 527 kişinin üye kayıtlarının düşürülmesini istedi. AKP’ye kayıt yaptıranlar arasında CHP ile özdeşleşen isimlerin yer alması şaşkınlık yarattı.

YENİSAKARYA

“Yavuz Sözü”

Ak Parti milletvekili Ali İhsan Yavuz, ‘Hasta ve yakınlarının kullandıkları tıbbi cihazlar için Kocaeli’nden uygunluk belgesi almalarıyla ilgili çektikleri eziyetin takipçisi olacağım’ dedi.

18.11.2012 EK


1.096 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.