Kadınlar Günü Konseri verildi

Kadınlar Günü Konseri verildi

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bahar Kadınlar Topluluğu tarafından düzenlenen “Kadınlar Günü Konseri”, Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

8 Mart 2023 yılında yapılması planlanan ama deprem felaketi nedeniyle yapılamayan konser 8 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Dinleyicilerin keyifli bir akşam geçirdiği konserin orkestrasyonu Arş. Gör. Dr. Orkun Zafer Özgelen ve Arş. Gör. Dr. Hacı Bekir Kurşunet tarafından yapıldı. Konserde solist olarak Prof. Dr. Nilgün Sazak, Prof. H. Selen Tekin ve Arş. Gör. Özge Zeybek sahne aldı. Akademisyenler ve öğrencilerden oluşan orkestrada, Viyaloda Dr. Öğr. Üyesi Funda Esin, kanunda Arş. Gör. Banu Yılmaz, klasik kemençede Filiz Sabuncu ve piyanoda Münteha Ülkü Ateş yer aldı.

Bu önemli günde “Akşamı Süzme Deniz Renginden Gözüm Yandı”, “Hüsranla Gözüm Hep İnler” ve “Mazi Kalbimde Bir Yaradır” gibi kıymetli parçalar seslendirildi.

Konser, Konservatuar Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Kerem Cenk Yılmaz, Ses Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sertan Demir, Doç. Dr. Dilek Cantekin Elyağutu ve Arş. Gör. Dr. Hacı Bekir Kurşunet tarafından solistler ve orkestra üyelerine teşekkür belgeleri takdim edilmesinin ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber ve Fotoğraf : Gizem Gökçe Arslan

 
899 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.