“Yolculuğun İncelikleri: Etkili İletişim” Eğitimi verildi

“Yolculuğun İncelikleri: Etkili İletişim” Eğitimi verildi
07.03.2024
504
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Hizmetiçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından şoförlere yönelik “Yolculuğun İncelikleri: Etkili İletişim” başlıklı eğitim programı Sosyal Bilimler Enstitüsü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

İletişim Uzmanı Öğr. Gör. Ümmügülsüm Buluş tarafından interaktif gerçekleştirilen eğitimin ilk oturumunda  “Kurumsal İletişim ve Davranış, Hayat Boyu Etkili İletişim” konuları örnekler üzerinden anlatıldı. Katılımcılara uygulanan anketler sonrasında kişilikler üzerinden kalıplaşmış davranışlar ve bu davranışlara sahip bireylerle nasıl iletişim kurulacağına dair bilgiler paylaşıldı.

Etkinliğin ikinci oturumunda ise “Beden Dili ve Protokol Eğitimi” verildi. Katılımcılara etkin iletişimin vazgeçilmez koşullarından olan beden diline dair kritik noktalar anlatıldı. Kurumun çalışanlarının kurumu temsil ettiğinin altı çizilerek beden dilinde  jest, mimik, duruş, oturuş, tanışma, el sıkışma ve makam odası gibi farklı alanlarda bu temsilin nasıl yansıması gerektiği uygulamalı olarak gösterildi. Eğitimin sonunda araç protokolü de ayrıca uygulamalı olarak gösterildi.

Etkinlik sertifika teslimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 


504 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.