Yerel Basında Bugün (17 Ocak 2018)

Yerel Basında Bugün (17 Ocak  2018)
17.01.2018
829
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

Firari Sefa

FETÖ’NÜN şehir yapılanmasındaki en önemli isimlerinden bir tanesi olan Nizamettin Binici, firar ettiği Amerika’da lüks villa tuttu. Kızını terörist başına bağlı şirkete yönetici yapan Binici, Kanada’da inşaat işlerine başladı.

 

ADAPOSTASI

2018 Sanayi Yılı Olacak

Teknokent Genel Müdürü Prof.Dr. Tahsin Engin 2018 yılını savunma sanayi yılı ilan ettiklerini belirterek ‘’Sakarya Üniversitesi bünyesinde Tahrik Sistemleri Mükemmeliyeti Merkezi kuracağız. Bu milli otomobil için altyapıdır’’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA

O Öğretmen Açığa Alındı

Serdivan’da öğrencisiyle basılan öğretmen hakkında, savcılığın itirazı sonrasında tutuklama kararı çıkarıldı. Öğretmen ayrıca açığa alınıp, hakkında idari soruşturma başlatıldı.

 

SAKARYA HALK

Geyve’nin İçme Suyuna Büyük Şehir Güvencesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bu kez Geyve’de görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Hayli sıcak ve coşkulu karşılamada konuşan Toçoğlu, ‘’5Milyonluk yatırımla Köprübaşı, Bağlar ve Akıncı mahallelerine kaliteli içme suyu oluşturacak projemizi tamamladık. Hırka, Sarıgaz ve Eşme’de de 13 kilometrelik içmesuyu projemizi noktaladık’’ dedi.

 

YENİ SAKARYA

Dolandırıcılar Boş Durmuyor

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun yakınları ve akrabalarının, vali yardımcılarının ve özel kalem müdürünün ismini kullanan kötü niyetli kişilerin bağış adı altında yardım talebinde bulunduğu duyumları üzerine Sakarya Valiliği bir açıklamada bulundu.

 

SAKARYA YENİGÜN

Ürperten İddia!

Sakarya’da eğitim seviyesinin yükseltilmesine ağırlık verilirken, okullarda uyuşturucu hap satışının yaygınlaştığı iddiası ürkütüyor.

 

SAKARYA YENİHABER

TOYOTASA Altınova’ya

Toyotasa Hastanesi’nin yenilenme çalışmaları nedeniyle hastane birimleri Altınova Hastanesi’ne taşınacak. Bir yıl sürecek çalışmaların ardından hastanenin adı da Sadıka Sabancı Hastanesi olarak değişecek.

 
829 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.