Yerel Basında Bugün ( 15 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün ( 15 Şubat 2018)
15.02.2018
579
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

BİR GARİP EYLEM

Kent Meydanı’nda elinde pankartlarla eylem yapan aile herkesin dikkatini çekti. Babalarının taciz iddiası ile tutuklandığını söyleyen Zehir ailesi ‘Adalet istiyoruz’ diyerek tepki gösterdi.

 

ADA POSTASI

SAKARYA ÇOK AVANTAJLI

11.Kalkınma Planı Hazırlık Toplantısına katılan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Sakarya’nın her konu da çok avantajlı bir konumda olduğunu belirterek , tarım ve turizm alanında son derece ileri olduğunu söyledi.

 

BİZİM SAKARYA 

UMUT KUYRUĞU

Kan kanseri tedavisi gören 18 yaşındaki Umut Akçay’a yapılması gereken ilik nakli için uygun donör bulmak amacıyla başlatılan kampanyanın ilk gününde ilgi beklendiği gibi büyük oldu.

 

SAKARYA HALK

KILIÇ 19 İSMİ SİLDİ Mİ?

Ak Parti Sakarya Olağan İl kongresi 11 Mart’ta yapılacak. Tek adaylı kongre öncesinde Başkan Fevzi Kılıç’ın yönetim listesine kimleri alacağı siyasi kulislerde büyük yankı uyandırıyor. Kılıç’ın mevcut listedeki 19 ismi sildiği ise gelen haberler arasında yer alıyor.

 

SAKARYA YENİ HABER

TOKİ EMEKLİYİ UNUTTU

2015 S-seçimleri öncesinde iktidarın en büyük vaatlerinden biri emekliye ucuz konut vaadiydi. Sakarya’da bu vaade inanan binlerce kişi Emekliler Derneği’ne üye oldu. Ancak verilen sözler tutulmadı.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘MUHTARIMIZI GERİ VERİN’

2014 yılı mahalli seçimlerinde belediyeleri kapandığı için tek mahalleye düşürülen Altındere ve Kuzuluk halkı belde dönemindeki eski mahalle muhtarlarının iadesi için imza kampanyası başlattılar.

 

YENİ SAKARYA 

OKUMA YAZMADA BİRİNCİLİK HEDEFİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı ‘Okuma Yazma Seferbeliği’ne okumaz yazmaz vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Milli Eğitim Müdürü Töre ilimizde okuma yazma bilmeyen vatandaş kalmayana kadar çaba göstereceğiz. Seferberlikte Türkiye birincisi olacağız’ dedi.
579 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.