Yerel Basında Bugün ( 12 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün ( 12 Şubat 2018)
12.02.2018
598
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

TAKSİRLİ SAPIK

Adapazarı İlçesinde bulunun Prof. Dr. Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 17 yaşındaki K.Y. isimli öğrenci, staj için gittiği Türkiye Vagon Sanayi A.Ş.’de (TÜVASAŞ) 60 yaşındaki Hüseyin Y.’nin cinsel tacizine uğradı.

 

ADA POSTASI

SASKİ’DEN YATIRIM PAKETİ

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (SASKİ) yeni dönem için hazırladığı 240 milyonluk yatırım paketi bugün Büyükşehir Belediye Meclisi’nin onayına sunulacak.

 

BİZİM SAKARYA 

BÜYÜKŞEHİR’DE YOĞUN GÜNDEM

Büyükşehir Meclisi’nin Şubat toplantısı bugün yapılıyor. Oturumda, SASKİ’ nin yeni dönem için hazırladığı 240 milyonluk yatırım paketi onayına sunulacak.

 

SAKARYA HALK

BÖYLE OLUR TIR’CILARIN DESTEĞİ

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’ de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan askerlere destek olmak amacıyla Pamukova’da TIR’ cılar kooperatifi tarafından konvoy düzenlendi. Şehir merkezi TIR kornalarıyla adeta yıkılırken vatandaşlar da bu görsel şölene tepkisiz kalmadı.

 

SAKARYA YENİ HABER

ÇARK YENİLENECEK

SAMOB üyeleriyle buluşan Başkan Alemdar, Çark Caddesi’ni yenileyeceklerini belirterek, ‘Peyzajı , aydınlatma sistemi ve estetik unsurlarıyla caddenin modern bir görünüme kavuşmasını sağlayacağız’ dedi.

 

YENİ SAKARYA 

ÜMMETİN UMUDUYUZ

İHH Şube Başkanı Sebahattin Aydın, ‘Gittiğimiz her yerde göğsümüzdeki Türk bayrağını gören bize koşup sarılıyor. Milletimiz ve devletimiz ümmetin umudu haline gelmiş. Bunu çok net görebiliyoruz. İslam dünyası bizi müthiş derecede seviyor’ dedi.

 
598 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.