Yapay Zeka Yaz Okulu Açılıyor

16.08.2018

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde “Yapay Zeka Yaz Okulu” açılıyor.

Sakarya Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi ortaklığında düzenlenen Yapay Zeka Yaz Okulu, 5-7 Eylül tarihleri arasında SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Lisans, lisansüstü öğrencileri ve akademisyenlere yönelik yapılacak olan Yapay Zeka Yaz Okulu, yapay zekanın lisans, lisansüstü ve endüstriyel uygulamacılara geliştirilen yapay zeka çalışmalarının sunulmasını ve bu alandaki ihtiyaçlar ve eğilimler hakkında bilgi sunmayı amaçlıyor.

Üç gün sürecek yaz okulunda alanlarında uzman üniversite öğretim üyeleri ve endüstriyel uygulamacıların katılacağı seminerler ve eğitimler yer alacak.

Yaz okuluna başvuru ve detaylı bilgi için “www.yazsum.sakarya.edu.tr” adresi ziyaret edilebilecek.

16-08-2018 / ST