SAÜ İlahiyat Vakfı’nın Toplantısı Yapıldı

SAÜ İlahiyat Vakfı’nın Toplantısı Yapıldı
11.03.2016
867
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Vakfı Olağan Mütevelli Heyeti, 2 Mart Çarşamba günü SAÜ İlahiyat Fakültesi Toplantı Salonunda toplandı. Toplantıya Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli, ilçe müftüleri ve vakıf mütevelli heyeti katıldı.

Toplantı Vakıf Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı’nın konuşmasıyla başladı. Vakfa sağladıkları destek dolayısıyla heyete teşekkür eden Bostancı, öğrenci sayısının artmasıyla burs dışındaki yardımların da arttığı ve ihtiyaçların karşılandığını belirtti.  Ayrıca geleneksel hale gelen Arap ülkelerine dil eğitimi için öğrenci gönderme geleneğinin 2015 yılında da devam ettiğini ve “Öğrencilere Yurt Dışında Arapça Eğitimi”nin altıncısını da bu yıl düzenlenmeyi planlandıklarını ifade etti. SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay da SAÜ İlahiyat Fakültesi Vakıf mütevelli heyetine ve toplantıya katılanlara teşekkür etti. Fakültenin ihtiyaç sahibi öğrencilerine çok değerli katkılar sağlayan gönüllülük esasına dayalı bu desteklerin devam etmesini arzu ettiğini belirtti.

Toplantıda Vakfın yönetimide yeniden oluşturuldu. Buna göre yönetim kuruluna Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Okt. Şükrü Şirin, Okt. Halil Uysal, Arş. Gör. Dr. Harun Abacı, Arş. Gör. Kübra Cevherli; denetleme kuruluna ise Doç. Dr. Erdinç Ahatlı, Doç. Dr. Süleyman Akkuş, Okt. Bayram Demircigil oy birliği ile seçildi.

Toplantı sonunda vakıf başkanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, vakfa maddi desteklerin devamı temennisinde bulunarak yapılması planlanan yeni katkılar için şükranlarını dile getirdi. Divan Başkanı ve Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli de, vakfa katkı için müftülüklerden destek istenmesinin yerinde olacağını belirtip yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundu.

11/03/2016/HAY


867 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.