Rektör Elmas’ın Medya Karnesi İyi

19.03.2012

Ajans Press, 2011 – 2012 akademik yılının ilk yarısı için rektörlerin ve üniversitelerin medya karnelerini açıkladı.

Ajanspress 1 Eylül – 31 Ocak 2012 tarihinde, takibinde olan yerel, bölgesel ve ulusal 2 bin 659 yazılı basın ve 155 TV kanalının takibinden elde edilen sonuçları paylaştı. Sonuçlara göre, 2011 yılının son çeyreğinde Sakarya Üniversitesi haberlerinde büyük bir artış gözlendi.

Medyada üniversitelerin yüzü olan Rektörlerin medya karnelerine bakıldığında ise, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın haber karnesinde büyük bir artış yaşandı. SAÜ Rektörü Elmas göreve geldiği günden bu yana, gerçekleştirdiği çalışmalarla adından sıkça söz ettirdi.

Rektörler’in medya karnelerine gelince, yapılan haberlerle dünya basınına da yansımış olan “Yüz Nakli” operasyonuyla, adından sıkça söz ettiren Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe  987 haberle birinci, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz 435 haberle ikinci, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel 409 haberle üçüncü, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ise 349 haberle dördüncü oldu. Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek 335 haberle beşinci olarak yer aldı.

19/03/2012 – Haber Merkezi