Bedende Hayat Bulan Türküler

Bedende Hayat Bulan Türküler
08.05.2015
607
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı NeviDans Sahne Sanatları Topluluğu’nun yeni dans gösterisi ‘Bedende Hayat Bulan Türküler – AŞK’ izleyicilerle buluştu.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen, insanlığın aşk hikâyesini konu alan dans ve müzik gösterisini SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ile birlikte akademisyenler, öğrenciler ve Sakarya halkı büyük ilgiyle izledi. Genel Sanat Yönetmenliğini Öğretim Görevlisi Kerem Cenk Yılmaz’ın, Senaryo ve Dans Yönetmenliğini Araştırma Görevlisi Umut Erdoğan ve Müzik Yönetmenliğini Öğretim Görevlisi Tuncay Kardaş’ın üstlendiği gösteride, 80 kişilik dev bir ekip görev aldı.

Aşk’ın konu alındığı ve farklı yörelerden geleneksel dansların sergilendiği gösteride modern danslarla tamamlanan kısa filmler, izleyicilerden tarafından büyük beğeni kazandı. Gösteride, SAÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Hatice Selen Tekin konuk sanatçı olarak görev aldı.

Gösteri sonrası konuşan Prof. Dr. Muzaffer Elmas emeği geçen herkese teşekkür etti ve bu gibi üst düzey sanatsal etkinliklerin daha sık ve daha büyük kitlelere ulaşmasını dilediğini belirtti.

08/05/2015 – MA


607 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.