Batı Karadeniz Dermatoloji Günleri

11 Nisan 2012

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından ‘Batı Karadeniz Dermatoloji Günleri’ düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı öncülüğünde düzenlenen Batı Karadeniz  toplantısı 7 Nisan Cumartesi Günü Sapanca’da yapıldı.

Kocaeli, Düzce, Bolu, Zonguldak ve Sakarya Üniversiteleri Tıp Fakültelerindeki Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalları öğretim üyeleri, asistanları ve bu illerdeki uzmanların katılımıyla gerçekleşen toplantıda açılış konuşmasını Prof.Dr.Teoman ERDEM yaptı.

Daha sonra,  Prof.Dr.Atila Erol tarafından ‘Psoriasisin psikosomatik yönü’ anlatıldı. Daha sonra ilginç olgu sunumları yapıldı.  Bilimsel ve sosyal olarak verimli bir toplantı gerçekleştirildi.

11/04/2012 //

11 Nisan 2012 - 8:17