Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden TÜBİTAK-1005 Projesi

Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden TÜBİTAK-1005 Projesi
16.01.2024
1.443
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem Doğu’nun yürütücülüğünü yaptığı “Tüm vücut nabız bölgelerinin fiziksel muayenesi için simülasyon maketi geliştirilmesi” adlı projesi TÜBİTAK-1005 kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Proje, sağlık bilimleri eğitiminde kullanılmak üzere tüm vücut nabız değerlendirmeyi sağlayacak maketin geliştirilmesi ve öğrencilerin psikomotor beceri uygulamalarını, memnuniyet ve öğrenmede kendine güven düzeylerini arttırmayı ve laboratuvar uygulamasının oluşturduğu stres düzeyini azaltmayı hedefliyor.

Doç. Dr. Özlem Doğu’nun yürütücülüğündeki projede Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Osman İyibilgin ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Parisa Hadavibavili araştırmacı olarak yer alıyor

Doç. Dr. Özlem Doğu, araştırmalara verdiği önem ve destekten dolayı Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al başta olmak üzere, Araştırma Dekanlığına ve proje ekosistemine katkısı olan herkese teşekkürlerini iletti.

 

 

 
1.443 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.