Yerel Basında Bugün (3 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (3 Nisan 2018)
03.04.2018
593
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ŞEHİR DEĞİŞİM İSTİYOR!

SATSO’ da Akgün Altuğ meclise girerken Mahmut Kösemusul, Otomobilciler Grubunda Talip Kuriş’ e boyun eğdi. Kösemusul gıdacılar grubunda ise meclise girmeye hak kazandı. STB’ de Cevdet Mete meclise giremezken diğer adaylar Adem Sarı ve Recep Pulat kendi gruplarında rahat kazandı.

 

ADA POSTASI

SAKARYA’YA SIRA NE ZAMAN GELECEK?

CHP Milletvekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün İstanbul’da 80 okulun açılışını gerçekleştirdiğini işaret ederek, ‘ Sakarya’ya sıra ne zaman gelecek? Bugün deprem olsa yıkılacağını bildiğimiz 21 okulda yüzlerce çocuğumuz eğitim görüyor. Çözüm için neyi bekliyorsunuz?’ diye sordu.

 

BİZİM SAKARYA 

İKİ ADAY DA MECLİS’TE!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda dün yapılan seçimlerde başkan adayları Mahmut Kösemusul ve Akgün Altuğ kendi komitelerinde seçimi kazandılar.

 

SAKARYA HALK

TAM SAHA PRESS!

Kısa adı SATSO olan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda dün komite seçimleri tamamlandı. Toplam 87 üyenin meclise girdiği seçim sonrasında başkan adayları tam saha pres mücadeleye devam ediyor.

 

SAKARYA YENİ HABER

SATSO BIÇAK SIRTI

SATSO dün sandık başına gitti. Başkan adaylarından Mahmut Kösemusul ve Akgün Altuğ meclise girmeye hak kazandı. 34 komitede yapılan seçimlerde çıkan sonuç hiçbir tarafa net üstünlük sağlamadı. Pazarlıklar dün itibariyle başladı.

 

SAKARYA YENİGÜN

SATSO’DA SON KARAR MECLİSİN!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (SATSO) dün gerçekleştirilen meclis ve komite seçimleri büyük çekişme içinde geçerken, başkan adayları Mahmut Kösemusul ve Akgün Altuğ’un ardından meclise giren Talip Kuriş’in de adaylık için nabız yokladığı öğrenildi.

 

YENİ SAKARYA

BAŞKANLIK YARIŞI

SATSO’ da komite seçimleri dün büyük bir heyecanla gerçekleşti. Mahmut Kösemusul ve Akgün Altuğ’un yeniden meclise girdiği seçimler sonucu, yeni dönemde kimin başkanlığı alacağı herkesin merak konusu.
593 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.