Yerel Basında Bugün ( 16 Mart 2018 )

Yerel Basında Bugün ( 16 Mart 2018 )
16.03.2018
701
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

BÜYÜKŞEHİR’E PARA AKACAK

Uzun zamandır genel bütçe gelirinden ödenen yüzde 6’lık payı alamayan Büyükşehir Belediyesi’ne müjdeli haberler geldi. Maliye Bakanlığı TOYOTA’ nın Sakarya’dan tahsil ettiği vergi iadesi ile ilgili yeni sistem geliştirdi.

 

ADA POSTASI

HER MÜHENDİS HER İŞİ YAPMAMALI – UZMANLIK ÖN PLANA ÇIKARILMALI

İMO tarafından düzenlenen deprem konulu söyleşide konuşan İMO Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar ,’Mesleği yapmak için lisans diploması tek şart olmaktan çıkarılmalıdır. Her mühendis her işi yapmamalıdır’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

İTTİFAK YASASI KİME YARAR?

Çok tartışılan ve seçim güvenliğini ortadan kaldırdığı gerekçesiyle eleştirilen İttifak Yasası’na göre yapılacak olası ittifakların Sakarya’daki seçim sonuçlarını çok fazla etkilemeyeceği sanılıyor.

 

SAKARYA HALK

ZONGULDAK’A ATANDI

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. Pervin Töre yaklaşık 13 aydır ilimizde bu görevi yürütüyordu. Kararla ilgili resmi yazı Milli Eğitime henüz ulaşmazken, Bilecik Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un ise ilimize atanacağı öğrenildi.

 

SAKARYA YENİ HABER

EĞİTİMDE ŞOK ATAMA

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre dün akşam saatlerinde Zonguldak’a atandı. Töre’ nin yerine Bilecik’te görev yapan Fazilet Durmuş atandı. Durmuş, aynı zamanda Pamukova İlçe Hastanesi Başhekimi Mehmet Durmuş’un eşi.

 

SAKARYA YENİGÜN

BU NASIL İŞTİR?

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Manisa’da katıldığı iş toplantısında, 31 Ağustos 20185 tarihinde Sakarya’da söylediği ‘Yerli Otomobil Sakarya’ya yakışır’ sözlerinin aynısını Manisa için söylemesi, ‘Bu nasıl iştir?’ dedirtmeye yetti.

 

YENİ SAKARYA 

CAMİLERDE ‘AFET EĞİTİMİ’ BAŞLADI

Sakarya AFAD ve İl Müftülüğü arasında yapılan ‘Afetlerde Risk Azaltma Çalışmaları’ protokolü çerçevesinde cami cemaatine yönelik ‘Temel Afet Bilinci’ eğitimine başlandı.
701 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.