Yerel Basında Bugün ( 14 Aralık 2017)

Yerel Basında Bugün ( 14 Aralık 2017)
14.12.2017
775
A+
A-

ADA POSTASI

ONLARI YALNIZ BIRAKMAYIN

MHP İl Başkanı Levent Bülbül, “İlimizdeki TÜVASAŞ fabrikasında çalışan 385 taşeron işçimiz Cumhurbaşkanı’nın ağzından verilen taşeron işçilere yönelik müjdenin içerisinde yer alamayacaklar. Bu kabul edilebilir durum değildir” diye konuştu.

 

 

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

YENİKENT’E SÜPER PROJE

Bisiklet Adası Projesinin Yenikent’te hayata geçirilmesi yönündeki talepler karşılık buldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Bisiklet Adası ve Ayçiçeği Vadisi projesini birleştirerek Yenikent’te Sağlıklı Yaşam Vadisi oluşturacaklarını açıkladı. Üç aşamada hayata geçirilecek proje içerisinde yapay gölet, otopark, spor alanları ve birçok tesis yer alacak.

 

BİZİM SAKARYA

O PROJE TAŞINDI !

Daha önce yeni stad karşısına yapılacağı açıklanan Bisiklet Adası’nın Yenikent’e taşınması kesinleşti. Toçoğlu kararı, “Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası bir arada  hayat bulacak” sözleriyle açıkladı.

 

SAKARYA HALK

ESNAFA ŞOK SUÇLAMA

Ada Treni’nin ‘Adapazarı Tren Garı’na gelmesi konusunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Töre, “Gazetecilere soruyorum. Sakarya Büyükşehirin reklam ücretlerini kim ödüyor ! Otobüsçüler mi ödüyor, minibüsçüler mi ödüyor” diye sordu. Töre’nin bu sözlerine tepki gösteren şoför esnafı ise “Bu asılsız iddiaları gar müdürü kanıtlasın” dedi.

 

YENİHABER

YENİKENT’E DEĞER KATACAK

Yenikent sakinlerinin yıllardır beklediği Ayçiçeği Vadisi Projesi, Bisiklet Adası Projesi ile birleştirilerek hayat buluyor. Proje Sağlıklı Yaşam Vadisi olarak nitelendirilecek.

 

 

YENİGÜN

HAYALLERİ ZORLAYAN PROJE

Adapazarı Camili Mahallesi’ndeki Ayçiçeği Vadisi Regreasyon Projesi ile birlikte gerçekleşecek. ‘Bisiklet Adası Projesi için start verildi.

 

YENİ SAKARYA

BU AYIP DA SİZE YETER

AK Parti iktidarının en iyi işlerinde birinin adalet saraylarıolduğunu söyleyen BARO Başkanı Zafer Kazan, “Ama malesef başka yerlerde yapılan adliye saraylarından Sakarya nasibini alamadı. Bu vebal en çok AK Parti’nin hukukçu vekillerinin boynundadır. Bu ayıp  size yeter” dedi.

 

 

 
775 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.