Prof. Özacar, TÜBA Üyeliğine Seçildi

20.06.2012

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Özacar, TÜBA üyeliğine seçildi.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Özacar, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) üyeliğine seçildi.

Prof. Dr. Özacar böylece, Sakarya Üniversitesi’nin TÜBA’ya seçilen ilk öğretim üyesi oldu.

Prof. Dr. Mahmut Özacar, 9 Haziran 2012 tarihinde Ankara Üniversitesi Rektörlüğü’nde gerçekleştirilen TÜBA toplantısında Sakarya Üniversitesi’ni temsil etti.

Prof. Dr. Mahmut Özacar, yaptığı bilimsel çalışmalarla 2010 Yılı TÜBİTAK Teşvik Ödülüne layık görülmüş, ödülünü Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün elinden almıştı.

20/06/2012 – YC