Yerel Basında Bugün ( 2 MART 2018)

Yerel Basında Bugün ( 2 MART 2018)
02.03.2018
551
A+
A-

ADAPZARI AKŞAM HABERLERİ

BABAYİĞİT CEO ÖZER Mİ?

Yerli otomobil için son düzlüğe girildi. Fabrikanın CEO’su için tecrübeli bir isme teklifte bulunduklarını açıklayan Bakan Faruk Özlü’ nün bahsettiği CEO’nun Orhan Özer olduğu ifade ediliyor.

 

ADA POSTASI

VATANDAŞ İSYANDA!

Son haftalarda şehir merkezinde birçok cadde ve kavşakta sabah ve akşam saatlerinde yaşanan yoğun trafik nedeniyle vatandaşlar evlerine, işlerine ve okullarına ulaşmakta büyük sıkıntı çekiyor.

 

BİZİM SAKARYA 

ÖZGÜN ŞEHİR!

Son dönemde katıldığı tüm toplantılarda yatay mimariyi ön plana çıkaran Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘özgün bir şehir ortaya çıkarıyoruz’ dedi.

 

SAKARYA HALK

PARANOYAK OLDUK!

Biz, geleceğimiz olan çocuklarımız iyi eğitim alsın, ülkesine ve ailesine yararlı birer birey olsun diye okullara gönderiyoruz. Bazı gözü dönmüş öğretmenler ise eğitimi bırakıp çocuklarımıza cinsel istismarda bulunuyor. Peki ama bu iş nasıl olacak!

 

SAKARYA YENİ HABER

GÜÇLÜ SAKARYA İÇİN

AKP İl Başkanı Fevzi Kılıç, 11 Mart’taki kongrenin ardından Sakarya’nın sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini belirterek, ‘Milletvekillerimizin de yer alacağı buluşmalarla ‘Daha güçlü bir Sakarya’ hedefine  ulaşmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

SERVİS SORUŞTURMASI!

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erenler’ deki özel okula ait serviste uyuya kaldığı için unutulan öğrenci olayı haberinin YENİGÜN’ de yer alması üzerine harekete geçerek, gerekli soruşturmayı açtı.

 

YENİ SAKARYA 

YATAY BÜYÜME BENİMSENDİ

NTV Finans Kafe programında Melda Yücel Kocaalp’ in konuğu olan Başkan Toçoğlu, ‘Yatay mimaride özgün bir şehir olduk. Hamdolsun Sakaryalılar yatay büyümeyi benimsedi’ dedi.
551 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.