Gök Gürültülü

Genel Sekreter’den Rektör Elmas’a Ziyaret

28.11.2013

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Yaşar Doğan, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine atanan Op.Dr.Yaşar Doğan, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret etti.

Ziyarette Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi ve Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin durumu hakkında görüşme yapıldı. Rektör Elmas, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine atanan Op. Dr. Doğan’ı, tebrik etti.

28/11/2013 – YC