Bahar Yarıyılı Başlıyor

29.01.2018

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı 5 Şubat Pazartesi başlıyor.

Bahar yarıyılı için derse yazılma (ders kayıtları) işlemleri online olarak SABİS (Sakarya Üniversitesi Bilgi Sistemi) üzerinden yapılabilecek.

Ders kayıtları, lisans öğrencileri için 29 – 31 Ocak 2018, önlisans öğrencileri için 30−31 Ocak 2018 tarihleri arasında elektronik ortamdan danışman onayı ile yapılacak.

Açılmayan seçimlik ders yerine yeni derse yazılma ile ilave derse yazılma işlemleri tüm öğrenciler için 2-4 Şubat 2018 tarihlerinde yapılacak.

Mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayan öğrenciler, kayıt yenileme işlemleri hakkında Sakarya Üniversitesi Öğrenci İşleri web sayfasını ziyaret ederek ya da öğrenim gördükleri bölümlerin öğrenci işleri bürosuyla iletişime geçerek detaylı bilgi edinebilirler.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Üniversiteler, ülkemiz ve dünya sorunları ile ilgilenen, onlara çözüm arayan, özgür düşünen ve fikirlerini özgürce paylaşan bireyler yetiştiren, ideallere değer verilen,  onları gerçekleştirebilmek için ufkun açıldığı ve yüksek becerilerle donatıldığı yerlerdir. Ülkemizin gelecek hedeflerinin gerçekleşmesinde, bu niteliklere sahip, çağımızın gerektirdiği bilgi yarışında en ön saflarda yer alan; üretken, çalışkan ve yenilikçi bireylerin büyük rolü olacaktır. Öğrencilerimizi, bizimle olduğu süre boyunca bireysel gelişimini  birçok bilim, sanat, spor ve kültür faaliyetleri ile de desteklemeye devam edeceğiz.Tüm öğrencilerimize 2017-2018 Eğitim-Öğretim Bahar yarıyılında başarılar diliyorum” diye konuştu.

20/02/2014 – YC

DERS KAYDI İLE İLGİLİ AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN