2017-2018 Bahar Dönemi Derse Yazılma Duyurusu

17.01.2018

Üniversitemiz 2017−2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders Kayıtları; Lisans öğrencileri için 29−30−31 Ocak 2018, Önlisans öğrencileri için 30−31 Ocak 2018 tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi Lisans ve Önlisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği uyarınca elektronik ortamdan danışman onayı ile yapılacaktır. Açılmayan seçimlik ders yerine yeni derse yazılma ile ilave derse yazılma işlemleri tüm öğrenciler için 2−3−4 Şubat 2018 tarihlerinde yapılacaktır.

Öğrencilerimizin aşağıdaki duyuruyu dikkatlice okuyarak, ders kayıtlarını belirtilen tarihlerde yaptırmaları ve geçerli bir mazeretleri olmadıkça kayıtlarını “mazeretli kayıt” sürecine bırakmamaları olası mağduriyetleri önleme açısından büyük önem taşımaktadır. (“Sistemden Kaynaklı” mazeret taleplerinde teknik inceleme yapılacaktır.)

Lisans Programlarımızdaki Öğrencilerimiz “Bölüm Seçmeli Dersleri” kayıtları için uygulanacak olan sürece ve takvimine özellikle dikkat etmelidir.

DERSE YAZILMA İŞLEMLERİ

LİSANS PROGRAMLARINDAKİ ÖĞRENCİLER İÇİN DERSE YAZILMA SÜRECİ

ÖNLİSANS PROGRAMLARINDAKİ ÖĞRENCİLER İÇİN DERSE YAZILMA SÜRECİ

ÖĞRENCİ KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU

Lisansüstü programlarındaki öğrenciler ders kayıt tarih ve işlemlerini; ilgili enstitü sayfalarından takip etmelidirler.

– Katkı payı/öğrenim ücreti ödemeleri; 22 Ocak 2018 tarihinden akademik takvimde belirtilen derse yazılmaların son gününe kadar, Garanti Bankasının bütün şube veznelerinden, Garanti internet bankacılığı ve Garanti ATM’lerinin üniversite ödemeleri kısmından TC kimlik numaraları ile yapabileceklerdir. Ayrıca tahsilatlar Türkiye genelinde PTT aracılığı ile yapılabilmektedir. (PTT’den yapılacak ödeme işlemlerinde işlem başına 2,50 TL. hizmet bedeli tahsil edilecektir.)

17/01/2018 –

Öğrenci İşleri