Arş. Gör. Dr. Burcu Koç’un COST Projesi kabul edildi

27.05.2024

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Arş. Gör. Dr. Burcu Koç’un ikincil öneren olarak yer aldığı COST CA-23112 projesi kabul edildi.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Arş. Gör. Dr. Burcu Koç’un ikincil öneren olarak yer aldığı COST CA-23112 “Critical perspectives on career and career guidance” isimli proje kabul edildi. Arş. Gör. Dr. Koç, Türkiye’yi MC olarak temsil edecek olan iki araştırmacıdan biri olmak üzere gerekli işlemlere başlayacağını belirtti.

Proje, farklı ülkelerden ve bağlamlardan akademisyenleri bir araya getirerek çağdaş dünyada kariyerlerin nasıl bir değişim gösterdiğinin ve bu değişime kamu politikaları ve uygulamalarıyla nasıl yanıt verilmesi gerektiğinin araştırılmasını amaçlıyor.