Sakarya Üniversitesi’nden Harvard’da Türkiye Konferansı

Sakarya Üniversitesi’nden Harvard’da Türkiye Konferansı
15.08.2017
1.113
A+
A-

Sakarya Üniversitesi, Türkiye’nin uluslararası alandaki algısına katkı sağlamak amacıyla ABD’nin dünyaca ünlü Harvard Üniversitesi’nde bir konferans düzenliyor.

Sakarya Üniversitesi ve Governors State Üniversitesi işbirliğiyle 16 Ağustos Çarşamba günü yapılacak konferansta “Demokrasi, Kültür ve Türkiye” konusu işlenecek. 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında yaşanan olayların Türkiye demokrasi kültürü açısından öneminin de ele alınacağı “Uluslararası Eğitim Teknolojileri Konferansı” kapsamındaki Türkiye oturumuna, yurtdışından 600’e yakın akademisyen katılıyor.

Konferansa, Governors State Üniversitesi’nden Rektör Prof. Dr. Elaine P. Maimon, Dr. Mort Maimon, Harvard Üniversitesi’nden Prof. Dr. Robert G. Doyle’ın yanı sıra Prof. Dr. J. Ana Donaldson ve Prof. Dr. Vincent Ru-Chu SHIH ve Türkiye’den Milliyet Gazetesi Eğitim Editörü ve köşe yazarı Abbas Güçlü de katılıyor.

Türkiye imajını düzeltmek için başlatılan “I love Turkey Because” projesi ile birlikte düşünülen etkinliğin uluslararası alanda ses getirmesi bekleniyor.

15-08-2017 / ST

 

 
1.113 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.