2018 YKS Ek Yerleştirme Kayıt Duyurusu

28.09.2018

Üniversitemize 2018 Yılı YKS Ek Kontenjanı ile Yerleşen Öğrencilerin Dikkatine

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Ek Kontenjan kayıtları 01-05 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler İçin Tıklayınız.

Katkı Payları İçin Tıklayınız. (Menü–>Ödemeler Sekmesine Bakabilirsiniz.)

İsteğe bağlı İngilizce hazırlık sınıfı okumak isteyen öğrenciler Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı ile iletişime geçmelidirler.

***Tıp Fakültesini kazanan öğrencilerden Sağlık Raporu İSTENMEMEKTEDİR.***

*** E-DEVLETTEN KAYIT ALINMAYACAKTIR.***

*Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöğretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınava girecek adayların da belirlenen tarihlerde yükseköğretim kurumlarına geçici kayıtları yapılacaktır. Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini, 31 Aralık 2018 tarihine kadar yükseköğretim kurumuna ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgelemeyenlerin geçici kayıtları silinecek ve bu durumda olup belirlenen tarihlerde geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır.

KAYIT YERLERİ

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, İletişim Fakültesi, İşletme Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi:

Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı, Esentepe Kampusü

Diş Hekimliği Fakültesi: Diş Hekimliği Fakültesi, Mithatpaşa Mahallesi Adnan Menderes Cad. (Atatürk Kapalı Spor Salonu Yanı) No:122/A 54100

Eğitim Fakültesi: Eğitim Fakültesi Dekanlığı Eğitim Fakültesi Kemaliye Mah. Muammer Sencer Cad. No:11 Hendek

İlahiyat Fakültesi: İlahiyat Fakültesi Dekanlığı, Esentepe Kampusü

Tıp Fakültesi: Tıp Fakültesi, Korucuk Mahallesi Konuralp Bulvarı No:81/1 Korucuk Kampüsü Adapazarı

Adapazarı Meslek Yüksekokulu: Adapazarı Meslek Yüksekokulu, Süleyman Demirel Kütüphanesi Kat:3 Esentepe Kampüsü Serdivan

Kayıt yerleri için tıklayınız.