“Yüz Yüze Genel İngilizce” Kurs Kayıtları Başladı

02.02.2023

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SAÜSEM) ve SAÜ Yabancı Diller Yüksekokulu iş birliğiyle düzenlenen “Yüz Yüze Genel İngilizce” kurs kayıtları başladı.

Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (CEFR) kriterlerine göre A1/A2/B1 ve B2 seviyelerinde düzenlenen programlarda başarı gösteren öğrenciler, aldıkları sertifikaları Erasmus+ ve Erasmus Staj başvurularında kullanabilecekler. Her seviyede kurs açılması planlanan programda dersler hafta sonu saat 09.30 ile 14.30 arasında Yabancı Diller Yüksekokulu binasındaki sınıflarda yüz yüze yapılacak.

Kursa son kayıt tarihi 15 Şubat 2023 olup, Seviye Belirleme Sınavı 13 Şubat 2023 tarihinde yapılacaktır.

Detaylı bilgi ve kayıt için TIKLAYINIZ

ETİKETLER: