Yerel Basında Bugün (9 Mayıs 2018)

Yerel Basında Bugün (9 Mayıs 2018)
09.05.2018
576
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

YOK MU ARTTIRAN

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi genel kuralda en çok destekleyen illerin başında gelen Sakarya’da hala aday adaylığı bilmecesi çözülemedi. 7 kişilik liste için sadece 6 kişinin ismi öğrenebildi.

 

ADA POSTASI

SAPANCA GÖLÜ’NÜN SU SEVİYESİ YÜKSELDİ

Sağanak yağışların etkisini sürdürdüğü ilimizde metrekareye 36,2 kilogram yağış düştü. Son yağışlarda Sapanca Gölü’nde su seviyesi yükseldi.

 

BİZİM SAKARYA 

PERFORMANSA BÜYÜK TEPKİ

Milli Eğitim Bakanlığı 1 milyon öğretmenin performansını ölçmek üzere hazırladığı soruları MEBBİS sistemine yükledi. Öğrenci ve velilerin sisteme giriş yaparak öğretmenlerinin performanslarını ölçecek.

 

SAKARYA HALK

VEKİLLİK YARIŞI TAM GAZ SÜRÜYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 24 Haziran seçimleri için partilerin aday adayları kıyasıya yarışıyor. AK Parti’de mülakat sürecinde aday adayları kendilerini tanıtırken. CHP. MHP. İYİ Parti, SP ve BBP’ de seçim çalışmaları hızla devam ediyor.

 

SAKARYA YENİ HABER

SİZİ UNUTMAYACAĞIZ

8 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonrası bitkisel hayata giren Sakarya’nın en sevilen siyasetçisi Cevat Ayhan’ı önceki gece kaybettik. Cevat Ayhan bugün Orhan Cami’de öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından ebediyete uğurlanacak.

 

SAKARYA YENİGÜN

3’TE BİRİ KALACAK!

AK Parti Genel Merkezi’nde ortalama 5 dakika süren mülakatta, 74 aday adayı ter dökerken, teşkilat dışından gelen adaylara birbirinden ilginç sorular sorulduğu öğrenildi.

 

YENİ SAKARYA 

FINDIK BİZİM TEKELİMİZDE

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Çin Halk Cumhuriyeti’nden gelen yatırımcıların ilimizdeki fındık üretimi konusunda bilgilendirdiği toplantıya katıldı. Son derece iyi üretim planlaması ve pazarlama politikası ile ülkemiz ve çiftçimiz çok daha fazla istifade edebilir’ dedi.
576 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.