Yerel Basında Bugün (8 Mayıs 2018)

Yerel Basında Bugün (8 Mayıs 2018)
08.05.2018
601
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ANKARA MARATONU BAŞLADI

AK Parti’de bugün Hamza Dağ başkanlığındaki komisyon Sakarya milletvekili aday adaylarının mülakatlarına başlıyor. Alt komisyonun belirleyeceği 21 isim 15 Mayıs’ta Erdoğan başkanlığındaki üst komisyona gönderilecek.

 

ADA POSTASI

YAPILAŞMAYA UYGUN DEĞİL

Büyükşehir Belediyesinin yeni imar planıyla eski Atatürk Stadı arazisi yeniden yapılaşmaya açmasını ikinci kez yargıya taşıyan Sakarya İnşaat Mühendisleri Odası, bilirkişi raporunu açıkladı; ‘Şehircilik ilkelerine, planlama esaslarına, kamu yararına uygun değildir’ denildi.

 

BİZİM SAKARYA 

STATTA UMUT VEREN RAPOR!

Eski Atatürk Stadı’nın arazisinin yapılaşmaya açılmasına karşı açılan davada bilirkişi, bunun şehircilik ilkelerine, planlama esaslarına ve kamu yararına uygun olmadığı yönünde görüş bildirdi.

 

SAKARYA HALK

24 HAZİRAN PARTİ MESELESİ DEĞİL ÜLKE MESELESİDİR

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, ’24 Haziran’ı sıradan bir seçim olarak değerlendiremeyiz. Biz sadece hangi siyasi partinin ülkemizi yöneteceğini seçmeyeceğiz. Aynı zamanda kendi ülkemizin geleceğini de belirlememiş olacağız. Bu nedenle 24 Haziran’ın önemini çok iyi anlamalıyız. Her zaman söylüyoruz; bu parti meselesi değil, ülke meselesidir’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

MÜLAKAT ZAMANI

AKP2de 74 adayı bugünden itibaren genel merkezde mülakata girecek. Mülakat komisyonu başkanlığını AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ yapacak. Genel Merkez il genelinde telefon ve yüz yüze anket çalışmaları da sürdürüyor.

 

SAKARYA YENİGÜN

ADAYLAR MÜLAKATTA!

AK Parti’de Sakarya’dan milletvekili olmak isteyen milletvekilleri haricindeki 74 adayı bugün Genel Merkez’de Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ başkanlığındaki komisyon tarafından mülakattan geçirilecek.

 

YENİ SAKARYA 

ALLAH RAZI OLSUN

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, düğünlerde alkol ve silah kullanımlarını yasaklayan geleneksel yaptırımlardan memnuniyetini ifade ederek, ‘Allah sizden razı olsun’ dedi.

 
601 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.