Yerel Basında Bugün ( 7 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün ( 7 Şubat 2018)
07.02.2018
600
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

NE OLACAK BU ÇOCUKLARIN HALİ?

Artık şehrin her yerinde görmeye alışık olduğumuz bir manzara, sırtında koca bir çuvalla kağıt toplayan veya dilenen çocuklar. Bu çocuklarla alakalı hem kamuya hem de vatandaşlara büyük görev düşüyor.

 

ADAPOSTASI

SAKARYA FARKLI BİR ŞEHİR OLACAK

İş adamlarıyla bir araya  gelen Başkan Toçoğlu, ‘ Sanayileşmede ölçülü hareket ediyor, seçici ve dikkatli davranıyor, çevre hassasiyetini gözetiyoruz. Şehrimiz; mimarisiyle, arıtma tesisleriyle, yeşiliyle, parkıyla, meydanlarıyla, OSB’leriyle gelişmeye devam ediyor. Sakarya gelişimini sürdürecek ve çok farklı bir şehir olacak’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA

UYUŞTURUCUYLA ETKİN MÜCADELE

Sakarya Emniyet Müdürü Fatih Kaya, uyuşturucuya karşı yalnızca kriminal mücadeleyle başarılı olunmayacağını işaret ederek, paydaşlarıyla yürütülecek etkin bir mücadele programının hazırlığını yaptıklarını söyledi.

 

SAKARYA HALK

CHP’DE ZULÜM!

CHP 36. Kurultay’ında genel başkan adayı olan İnce, Türkiye’nin birçok ilinde partinin bittiğini diler getirdi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ateş püsküren İnce , kurultay öncesi yaşanan imza krizini zulüm ve baskı olarak nitelendirdi. İnce Taşkent’in Parti Meclisi’ne girmesini de eleştirdi.

 

SAKARYA YENİ HABER

DEVLETİN AÇIK KAPISI

Vali İrfan Balkanlıoğlu, ‘Açık Kapı/Milletin kapısı’ birimiyle bürokratik sıkıntılarının ortadan kalkacağını belirterek, ‘ Bu birim sayesinde, halkımızın tüm sorun ve isteklerine dair işlemler daha kolay yapılacak’ dedi.

 

YENİ SAKARYA 

‘ÜRETİCİNİN MALINI SATTIRMAYACAĞIZ!’

FİSKOBİRLİK üyesi bir grup üretici birliğe bağlı gayrimenkullerin satılmak istemesine tepki göstererek, ‘6 bin üreticinin hakkı olan gayrimenkulleri sattırmayacağız’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

BU İŞTE BÜYÜK VEBAL VAR!

Sakarya Valiliği’nin 2015 yılı brifing raporlarında riskli olduğu için yıkılıp yerine yeni bina yapılması gerektiğini belirten 21 okul binası öylece yerinde duruyor.

 
600 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.